Ældreboliger udlejes til studerende fra 15.9.18 til 31.8.2020.

10-07-2018
I 4 forskellige afdelinger er det nu muligt at leje en 2-vær. lejlighed, samt 2 x 4-friends lejligheder, hvor man som studerende bor side om side med ældre borgere.
Det forventes derfor, at man tager hensyn til hinanden. Der er mulighed for frivilligt samvær og fælles aktiviteter til gensidig glæde på tværs af generationer.

Vælger du at bo i ældreboligerne på Marselis, som har adresserne, P.P. Ørums Gade, Marselis Boulevard og Jyllands Allé, forventes det, at du vil være aktivt deltagende i diverse aktiviteter og hjælpe til at løfte i flok. Målet er, at I i fællesskab kan skabe et levende, rummeligt og aktivt lokalmiljø.


Hejredalsvej
 
Skovvangsvej
 
Torpevænget 

Marselis
 
Opdatering 10.8.18: Marselis og Skovangsvej er udlejet, men der er stadig ledige boliger på Hejredalsvej og på Torpevænget.

Rammesætning for lejlighederne på Marselis


Lejlighederne udlejes midlertidigt i en periode op til 2 år. Indflytning kan ske den 15. september 2018 og slutdato er senest den 31. august 2020.

Er I 4 studerende der kender hinanden, vil det være muligt at leje en 4-friends lejlighed på Torpevænget. Hver bolig er på ca. 33 m2, incl. eget bad. Derudover er der fælles køkken. Resterende m2 er indregnet fællesareal og adgangsareal. 

Tegning af 4-friends lejlighederne. UDLEJET.

Er I 4 der gerne vil bo sammen, kan I skrive til LK@kollegiekontoret.dk, eller ringe på 86 13 21 66 og spørge efter Lisbeth Klitgaard. 

Ellers søges lejlighederne på normal vis, ved at tilføje den på jeres profiler på hjemmesiden og vil blive tildelt i starten af august 2018.

Kontakt til boligafdelingerne